SITE management och projektledning för tung industri liggande bild

Arbeta på SITE som projektledare och konstruktör inom tung industri

Som konsult på SITE får du arbeta med utmanande konstruktion och projektledning för den tunga industrin i Norr. Vi söker dig som är kreativ och självgående samt levererar med god kvalitet i rätt tid.

Konstruktör och projektledare för industri kontor SITE

Vi söker mekanikkonstruktör/projektledare

Efter en fortsatt hög efterfrågan av våra tjänster söker vi löpande personer som kan bli en viktig medarbetare i vårat team. På SITE har vi en bred erfarenhet inom stål- och gruvindustrin som konstruktörer och projektledare.

Därför söker vi någon som har jobbat inom samma bransch som konstruktör/projektledare och som ytterligare kan stärka vår konkurrenskraft.

Arbetsuppgifter

Du kommer att få jobba i utmanande konstruktions- och projektledningsuppdrag i huvudsak inom stål- och gruvindustrin. Uppdragens längd varierar från några veckor upp till ett år. Jobbet erbjuder en frihet som begränsas till det ansvar man har i uppdragen.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är en kreativ och självgående konsult som kan hantera kunder och som fokuserar på att leverera med god kvalitet i rätt tid. Det är även viktigt att du vill jobba i såväl team som självständigt i dina uppdrag mot våra kunder.

Baskrav

  • Mångårig erfarenhet inom stål- och gruvindustrin
  • Teknisk utbildning på högskola eller universitet
  • Expertnivå inom CAD-program, exempelvis Inventor eller SolidWorks

Kontakt

För mer information eller frågor kontakta Jens Fellenius, personalansvarig.

Se även

Om SITE

SITE är ett konsultföretag som specialiserar sig med tjänster för tung industri. Våra konsulter levererar kort och gott processer för effektivare projekt hos våra kunder.

Vi arbetar kontinuerligt med trivsel både på och utanför kontoret. På våra APT (arbetsplatsträffar) har vi roligt tillsammans och får givande perspektiv. Läs mer

Inlägg