Arbeta på SITE
SITE management och projektledning för tung industri liggande bild

Arbeta på SITE

Vi startar upp 2021 med hög efterfrågan på våra tjänster har därför anställt tre nya medarbetare och konsulter till våra kunder.

Management SITE bergspel Kirunagruvan LKAB

Vi söker mekanikkonstruktör/projektledare

Efter en fortsatt hög efterfrågan av våra tjänster söker vi nu någon som kan bli en viktig medarbetare i vårat team. På SITE har vi en bred erfarenhet inom stål- och gruvindustrin som konstruktörer och projektledare. Därför söker vi någon som har jobbat inom samma bransch som konstruktör/projektledare och som ytterligare kan stärka vår konkurrenskraft.

Arbetsuppgifter

Du kommer att få jobba i utmanande konstruktion- och projektledningsuppdrag i huvudsak inom stål- och gruvindustrin. Uppdragens längd varierar från några veckor upp till ett år. Jobbet erbjuder en frihet som begränsas till det ansvar man har i uppdragen.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är en kreativ och självgående konsult som kan hantera kunder och som fokuserar på att leverera med god kvalitet i rätt tid. Det är även viktigt att du vill jobba i såväl team som självständigt i dina uppdrag mot våra kunder.

Baskrav

  • Mångårig erfarenhet inom stål- och gruvindustrin
  • Teknisk utbildning på högskola eller universitet
  • Expertnivå inom CAD-program, exempelvis Inventor eller SolidWorks

Kontakt

För mer information eller frågor kontakta Jens Fellenius, personalansvarig.

Se även

Om SITE

SITE är ett konsultföretag som specialiserar sig med tjänster för tung industri. Våra konsulter  levererar kort och gott processer för effektivare projekt hos våra kunder.

Vi arbetar kontinuerligt med trivsel både på och utanför kontoret. På våra APT (arbetsplatsträffar)  har vi roligt tillsammans och får givande perspektiv. Läs mer

Kontoret i Luleå centrum

Se fler bilder på kontoret eller kontakta Jens om du vill hälsa på.

Några av våra kunder