SITE – Svensk industriteknik

SITE – Svensk industriteknik

SITE är ett konsultföretag som specialiserar sig med tjänster för tung industri. Våra konsulter har stor erfarenhet inom området och levererar kort och gott processer för effektivare projekt hos våra kunder.

Våra huvudområden är teknisk projektledning och mekanisk konstruktion. Vi kan hjälpa dig med allt från byggledning och upphandlingar till kalkylering och optimering inom en rad olika verksamhetsområden.

Kvalitet i leveransen är vårt signum, oavsett storlek på projekt och kund. Vi löser allt från korta, effektiva insatser med kort varsel till komplexa uppdag i mångmiljonstorlek.

Tar vi på oss ett konsultuppdrag så ser vi till att leverera resultat.

Kunder och verksamhetsområde

Våra kunder finns främst i gruvindustrin, stålindustrin, anläggning och tillverkning. Med oss får du konsulter som är vana vid rejäla tag och kostnadseffektivitet.

Trivsel och arbetsplatsträffar (APT)

SITE är ett mindre företag där vi har möjlighet att kontinuerligt göra roliga och givande saker tillsammans på våra APT.

– Miljöombytet skapar perspektiv och ger bra stämning och trivsel samtidigt som vi verkligen kan prata igenom och optimera vår verksamhet. Säger Jens Fellenius, personalansvarig.

Några exempel vi gjort

- Småskär, fyrkamp i Luleå Skärgård, 2020-09-02
- Klubbviken, 2020-07-03
- Riksgränsen, heliski 2020-04-17
- Barcelona, 2019

Vi växer

Sedan starten får vi allt fler nöjda kunder och vi växer stadigt. Därför är vi ständigt på jakt efter nya vassa medarbetare inom projektledning eller mekanisk konstruktion.

Se även

Tjänster

Referensarbeten

Arbeta på SITE

Pressmeddelanden från SITE

Bilder och film på vårt kontor i Luleå

Några av våra kunder