fbpx

Vi söker mekanikkonstruktör & projektledare

Är du vår nya konstruktör och projektledare?

Vi söker dig som är en kreativ och självgående konsult som kan hantera kunder och som fokuserar på att leverera med god kvalitet i rätt tid.

Vi växer

Efter en fortsatt hög efterfrågan av våra tjänster söker vi löpande personer som kan bli en viktig medarbetare i vårat team. På SITE har vi en bred erfarenhet inom stål- och gruvindustrin som konstruktörer och projektledare.

Därför söker vi någon som har jobbat inom samma bransch som konstruktör/projektledare och som ytterligare kan stärka vår konkurrenskraft.

Arbetsuppgifter

Du kommer att få jobba i utmanande konstruktions- och projektledningsuppdrag i huvudsak inom stål- och gruvindustrin. Uppdragens längd varierar från några veckor upp till ett år. Jobbet erbjuder en frihet som begränsas till det ansvar man har i uppdragen.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är en kreativ och självgående konsult som kan hantera kunder och som fokuserar på att leverera med god kvalitet i rätt tid. Det är även viktigt att du vill jobba i såväl team som självständigt i dina uppdrag mot våra kunder.

Baskrav

  • Mångårig erfarenhet inom stål- och gruvindustrin
  • Teknisk utbildning på högskola eller universitet
  • Expertnivå inom CAD-program, exempelvis Inventor eller SolidWorks

Om SITE

SITE är ett konsultföretag som skapar effektiva och värdeskapande projekt, processer och tekniska lösningar för den tunga industrin i Norrland. SITE är experter på industriteknik, management och mekanisk konstruktion för stål- och gruvindustrin.

Vi är stolta över vår företagskultur där vi värderar samarbete, professionalism och framåtanda. Nu söker vi dig som vill vara en del av vårt framgångsrika team och bidra till vår expansion genom att ta en central roll i vår nya avdelning för byggkonstruktion.

Ansökning

Personalansvarig

jens.fellenius@sitelulea.se

+46 (0)70-611 18 06

Är du redo för att ta nästa steg i din karriär? Skicka in ditt CV eller kontakta Jens

Dela