fbpx
Byggkonstruktion SITE Luleå

SITE startar ny verksamhetsgren för byggkonstruktion

För att tillgodose den stora efterfrågan från byggbranschen utökar SITE Svensk industriteknik sina tjänster med att anställa byggkonstruktörer, vilket möjliggör ett bredare tjänsteutbud och ett större helhetsåtagande än tidigare.

Luleå 2024-03-15

En unik utveckling pågår i norra Sverige. Här investeras många miljarder i några av de största industrisatsningarna i modern tid. Med gedigen kompetens från tung industri och ett brett kontaktnät jobbar Luleåföretaget SITE både med den lokala industrin och entreprenörer som vill etablera sig i Norrbotten.

– Många vill vara en del av den industriella expansionen och efterfrågan på den kompetens vi erbjuder är hög. Tack vare att vi har vår bas i Norrbotten och har lång erfarenhet från projektledning i gruv- och stålindustrin har vi den kunskap och det lokala kontaktnät som krävs för att stötta dem som vill etablera sig i norra Sverige, säger Fredrik Kroll, projektledare och delägare på SITE Svensk Industriteknik.

Fakta

SITE – Svensk industriteknik är experter på industriteknik, management och mekanisk konstruktion för stål- och gruvindustrin. De arbetar för värdeskapande projekt, processer och tekniska lösningar för tung industri i Norrland.

För mer information kontakta

Fredrik Kroll, Marknadsansvarig SITE
070-611 18 36
fredrik.kroll@sitelulea.se

Dela