fbpx
Site Svensk industriteknik verksamhet

Konsulttjänster för tung industri

SITE är ett konsultföretag som erbjuder tjänster inom management och konstruktion för en rad verksamhetsområden, primärt kopplade till tung industri. Vi hjälper dig att projektplanera, projektleda, avsluta och följa upp stora som små projekt. Läs mer om våra tjänster nedan.

Management för traverssäkerhet av Niclas på SITE

Management

Vi tillhandahåller projektledning, projekteringsledning samt bygg- och montageledning. Vill du ha hjälp med effektiv tidplanering så löser vi det. Samma sak om du behöver hjälp med upphandlingar.

Läs mer

Konstruktion

Våra konsulter har lång erfarenhet från anläggningskonstruktion. Här erbjuder vi ett vasst stöd inom bygg, mekanik och media. Vi levererar bland annat FEM-beräkningar och layoutsamordning i dina projekt.

Läs mer

Konstruktör och projektledare för industri kontor SITE
3d-scanning bild med SITE i Luleå

3D-skanning

SITE använder 3D-scanning för att skapa tids- och kostnadseffektiva projekt för våra kunder, från gruvorna i Kiruna och Gällivare till Norrlands alla olika industrier.

Läs mer

Inmätningar med totalstation

Med vår Trimble S6 1″ totalstation utför vi precisionsmätningar trots långa avstånd inom etablerade nätverk. Vi mäter in vinklar, längd och avstånd för byggprojekt och lantmäteri.

Läs mer

Totalstation Trimble S6 inmätning av Södra hamn i Luleå
Management SITE bergspel Kirunagruvan LKAB

Verksamhetsområden

Vi specialiserar oss inom en rad olika branscher och verksamhetsområden. Då vi främst verkar i Norrbotten är vi vana vid projektledning i gruv- och stålindustrin. Det har gjort oss vana vid att jobba med stålteknik, maskinteknik och anläggningsteknik.

Läs mer