site-rund-200

Värdeskapande projekt, processer och tekniska lösningar för tung industri

SITE – Svensk industriteknik

Vi är ett konsultföretag som skapar effektiva och värdeskapande projekt, processer och tekniska lösningar för den tunga industrin i Norrland. SITE är experter på industriteknik, management och mekanisk konstruktion för stål- och gruvindustrin.

Gustav Hellström ny medarbetare på SITE!

Han tog sin masterexamen i industriell design 2022 på LTU och har sedan dess arbetat som produktutvecklare/produktägare hos Zpark Energy Systems i Luleå som tillverkar elbilsladdare.

Varmt välkommen till SITE

Angelica Lindwall ny medarbetare på SITE!

Angelica kommer från den akademiska världen och har nyligen avslutat sina doktorandstudier på LTU i ämnet produktinnovation. Som person är hon strukturerad, målinriktad och drivs av att se resultat. 

Varmt välkommen till SITE

SITE köper totalstation och breddar sitt kunderbjudande för byggbranschen

För att tillgodose den stora efterfrågan från byggbranschen utökar SITE Svensk industriteknik sina tjänster med att köpa in totalstation och erbjuda inmätningar för bygg- och anläggningsprojekt.

Tidplanerare för röda linjen på LKAB i Kiruna

SITE fick i uppdrag att tidplanera ett projekt där bandtransportörer på ”röda linjen” ska bytas ut. Vi har stor erfarenhet från LKAB:s verksamhet och fick förtroendet att synka en gemensam tidsplan för alla olika teknikområden i projektet samt uppföljning på denna.

Kontor i Luleå centrum

Vi finns på Varvsgatan 49 i Luleå centrum. Se bilder och filmklipp från arbetsplatsen eller kom in och se hur vi har det. Välkommen!

Arbeta på SITE

Efter fortsatt hög efterfrågan av våra tjänster söker vi personer som kan bli en viktig del av vårat team

Partners och kunder

Vi arbetar tillsammans med många aktörer inom tung industri i Norrbotten, här är några av dem.