fbpx

SITE är samarbetspartner till SSAB

Vi arbetar tillsammans med många aktörer inom tung industri i Norrbotten där SSAB i Luleå är en av dem som ger oss förtroende.

Utvalda projekt vi arbetat med SSAB

Kunder och verksamhetsområde

Våra kunder finns främst i gruvindustrin, stålindustrin, anläggning och tillverkning. Med oss får du konsulter som är vana vid rejäla tag och kostnadseffektivitet.

Om SITE Svensk industriteknik

Vi är ett konsultföretag som skapar effektiva och värdeskapande projekt, processer och tekniska lösningar för den tunga industrin i Norrland.

Tjänster för tung industri

Våra huvudområden är teknisk projektledning och mekanisk konstruktion. Vi kan hjälpa dig med allt från byggledning och upphandlingar till kalkylering och optimering inom en rad olika verksamhetsområden inom tung industri.

Våra kunder anlitar oss för

  • Management
  • Konstruktion
  • Byggkonstruktion
  • 3D-skanning
  • Inmätningar med totalstation

Verksamhetsområden

Vi specialiserar oss inom en rad olika branscher och verksamhetsområden. Då vi främst verkar i Norrbotten är vi vana vid projektledning i gruv- och stålindustrin. Det har gjort oss vana vid att jobba med stålteknik, maskinteknik och anläggningsteknik.

Kvalitet i leveransen är vårt signum

Oavsett storlek på projekt och kund. Vi löser allt från korta, effektiva insatser med kort varsel till komplexa uppdrag i mångmiljonstorlek. Tar vi på oss ett konsultuppdrag så ser vi till att leverera resultat.

Dela