Karriär på SITE

Om SITE Svensk industriteknik

Vi är ett konsultföretag som skapar effektiva och värdeskapande projekt, processer och tekniska lösningar för den tunga industrin i Norrland. SITE är experter på industriteknik, management och mekanisk konstruktion för stål- och gruvindustrin.

Wall of fame

Erik Renman

Projektledare och konstruktör hos oss. Han är en allsidig civilingenjör som jobbat med konstruktion och simuleringar av pressverktyg. Snabb på att sätta sig in nya utmaningar och lösa problem. Den…

Victor Johansson

Projektledare och konstruktör hos oss. Utbildad byggnadsingenjör med praktisk bakgrund som byggnadsarbetare och mekaniker inom tung industri. Duktig problemlösare och konstruktör. Den här bilden berättar lite mer om Victors intressen…

Victor Åström

Projektledare och konstruktör hos oss. Älskar att jobba med datorer och rita i CAD. Gillar alla tekniska prylar generellt, men är lika hemma i garaget när det gäller att bygga,…

Anna Ström

Ekonom & administratör hos oss. Redovisningsekonom och har arbetat inom olika branscher som exempelvis åkeri och på advokatbyrå. Anna har sina rötter i Tornedalen men har bott och arbetat på…

1 2 3 4

Gustav

Björn

Fredrik

Amanda

Niclas

Totalstation Trimble S6 inmätning SITE

SITE köper totalstation och breddar sitt kunderbjudande för byggbranschen

För att tillgodose den stora efterfrågan från byggbranschen utökar SITE Svensk industriteknik sina tjänster med att köpa in totalstation och erbjuda inmätningar för bygg- och anläggningsprojekt.

Vem är du?

En driven individ med flerårig erfarenhet av byggkonstruktion, särskilt inom industriella projekt.

Goda kunskaper i konstruktionsberäkning, ritprogram och BIM-verktyg, och en fördjupad förståelse för relevanta lagar och standarder.

Starka ledaregenskaper och förmåga att hantera projekt med öga för detaljer. Kommunikativ och samarbetsinriktad med en naturlig förmåga att bygga relationer och nätverk.

SITE Svensk industriteknik

Vi är ett konsultföretag som skapar effektiva och värdeskapande projekt, processer och tekniska lösningar för den tunga industrin i Norrland. SITE är experter på industriteknik, management och mekanisk konstruktion för stål- och gruvindustrin.

Kvalitet i leveransen är vårt signum

Oavsett storlek på projekt och kund. Vi löser allt från korta, effektiva insatser med kort varsel till komplexa uppdrag i mångmiljonstorlek. Tar vi på oss ett konsultuppdrag så ser vi till att leverera resultat.

Kunder och verksamhetsområde

Våra kunder finns främst i gruvindustrin, stålindustrin, anläggning och tillverkning. Med oss får du konsulter som är vana vid rejäla tag och kostnadseffektivitet.

Trivsel och arbetsplatsträffar (APT)

SITE prioriterar och har möjlighet att kontinuerligt göra roliga och givande saker med våra medarbetare.

– Miljöombytet skapar perspektiv och ger bra stämning och trivsel, samtidigt som vi verkligen kan prata igenom och optimera vår verksamhet. Säger Jens Fellenius, personalansvarig.

Några exempel på vad vi gjort tillsammans
Mauritius, 2023
Riksgränsen, 2022
Småskär, fyrkamp i Luleå Skärgård, 2020
Klubbviken, 2020
Riksgränsen, heliski 2020
Barcelona, 2019

Vi växer

Sedan starten får vi allt fler nöjda kunder och vi växer stadigt. Därför är vi ständigt på jakt efter nya vassa medarbetare inom projektledning eller mekanisk konstruktion.

Vi erbjuder

En framträdande position i ett företag som sätter teknik och hållbarhet i första rummet.

Ett stimulerande arbete i en miljö där vi värdesätter innovation och kontinuerlig utveckling.

Möjligheten att påverka din och organisationens utveckling.

Skicka en spontanansökan och säg hej

Är du redo för att ta nästa steg i din karriär och bli en del av SITE? Ansök och visa ditt intresse eller kontakta oss för frågor!

Vi har stor efterfrågan på våra tjänster och söker löpande nya medarbetare till vårt team. Fyll i formuläret och prenumerara på våra karriärmejl.

För fullständig ansöka på aktuella tjänster behöver du även skicka in CV till karriar@sitelulea.se

Förnamn Efternamn
E-post
Födelsedatum
Telefon
Vad gör du nu?
Samtycke

Formuläret har skickats in!
Det uppstod ett fel när formuläret skickades. Vänligen verifiera alla formulärfält igen.

Partners och kunder

Vi arbetar tillsammans med många aktörer inom tung industri i Norrbotten, här är några av dem.